Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Zenekarok > DunaParty >
vissza :: Zenekarok

DunaParty

 DunaParty zenekar

A 2014-ben alakult DunaParty zenekar remek választás céges és magánrendezvények, szülinapi partik, esküvők számára, valamint - a koncertszerű előadás miatt - falu és városnapoknak, szüreti és egyéb mulatságoknak, településrendezvényeknek is.  


   

 A zenekar repertoárja, a -kereskedelmi rádiók által a mai napig játszott - legnépszerűbb hazai és külföldi popzenei slágerek, amelyek professzionális hangzásban, hiteles és önfeledt előadásban biztosítják a színvonalas szórakozást.

Bódy Magdi

A DunaParty zenekar, kérésre a nemzetközleg is elismert énekesnővel, Bódy Magdival is koncertezik.

Bódy Magdi több nemzetközi díjat is nyert, többek között a Legjobb Jazz Énekesnő díjat Kanadában, Finn, Cseh és Lengyelországi dalfesztiválok első díját és legjobb énekesnői díját, valamint, természetesen a magyarországi dalfesztivál első díját is, de az év énekesnői díját is elnyerte. Itthon együtt dolgozott többek közt a Generál együttessel, a Beatrice tagjaival valamint a KFT együttessel. Külföldi tartózkodása alatt fellépett többek között a Beatles, Buddy Rich, Dizzy Gillespie, Michael Bolton és Cindy Lauper társaságában is. 
vissza :: Zenekarok