Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Tánccsoportok > Attraction >
vissza :: Tánccsoportok

Attraction

Attraction tánccsoport
Attraction tánccsoport Attraction tánccsoport
Attraction tánccsoport Attraction tánccsoport
  
Az Attraction Látványszínház Produkció egyedülálló utazó, non-verbális produkció, ahol átlépünk egy másik dimenzióba. A fizika törvényszerűségeit semmibe véve emberek lebegnek a levegőben, tárgyak kelnek életre az embertől függetlenül. Az előadás, az emberi szem számára láthatatlan és látható táncművészek összehangolt csapatmunkája révén alkotott képi világ. Műsor közben videó trükkök, számítógépes animációk nem kerülnek felhasználásra. A társulat számára nincs lehetetlen. Az eseményre megalkotott egyedi kreatív jelenetekkel, jelenetrészletekkel, cég logóval még különlegesebbé tehető a rendezvény.

Engedje, hogy az Attraction Látványszínház inspirálja és motiválja megrendelője alkalmazottait, értékesítőit vagy üzleti partnereit.
Az Attraction Látványszínház ideális produkció a céges rendezvényekre. A zenei betétek, koreográfiák személyre szabottan saját üzleti témára alakíthatóak. A cég logója, bevezetendő termékének megjelenítése is a műsorba illeszthető.
Ez az inspirációs előadás az Attraction Látványszínház társulatának a közreműködésével ideális céges üzenet. Kitartás, kreativitás, csapatmunka.
Az Attraction Látványszínház élő bizonyíték arra, hogy bármit el lehet érni kemény munkával és kitartással, ezért számos cég kéri föl Szűcs Zoltánt és társulatát az Attraction Látványszínház Produkciót, hogy inspirálja és motiválja alkalmazottait.

"Amit láthatunk az szenzáció, amit nem láthatunk az inspiráció"

Attraction Látványszínház egyedi jelenetei:
A Látványszínház jeleneteit, bővíthetjük, kiegészíthetjük a cég/termék/brand logojával, jellemzőivel, különböző eszközökkel, koreográfiával; vagy akár cégre, filozófiára, ünnepre írt jeleneteket is alkothatunk. Ezen változtatások, kiegészítések egyéni megrendelés esetén egyeztetést igényelnek, műsorhossz és ár tekintetében.
A céglogó műsorunkban való megjelenítésére próbadíj és koreografálási díj számításától eltekintünk, gyártási költsége 12.000,- Ft + ÁFA összeg.

FRISS !!!
Örömmel tájékoztatjuk kedves megrendelőinket, hogy műsor repertoárunk az őszi-téli szezonra új jelenetekkel bővült. Kiemelten szerepel a "Budapest"című jelenetünk, mely új formában, a műfaj adta új lehetőségeket kihasználva mutatja be fővárosunk nevezetességeit. Dinamikus magyar világzenére írt egyedi produkció, amely rendhagyó módon Budapest nevezetességeit és Magyarország szimbólumait vonultatja fel a teljesség igénye nélkül. A jelenetben megjelenik a hömpölygő Duna ami a szemünk láttára alakul Lánchíddá majd Szabadságszoborrá - Szépművészeti Múzeummá. A kreatív piktogram animáció, művészek által mozgatott gumiszalagokkal alkot folyamatos képet. A "bandage art"az Attraction Látványszínház új koncepciója ahol a csapatmunka még kiemeltebb szerepet kap.

Társulatunk 2004-ben alakult Szűcs Zoltán, a Hip Hop Boyz könnyűzenei popegyüttes koreográfusának és frontemberének vezetésével, egy Magyarországon új színházi műfaj megvalósítására. A produkció számos céges rendezvényt és fellépést tudhat maga mögött, eddigi megrendelőink, a teljesség igénye nélkül: Unilever Magyarország Kft., Zwack Unicum Rt., LG Electronics, Astra Zeneca, Zalakerámia Zrt., Novotel Szállodalánc, Groupama Biztosító Zrt., LG Electronics, Metro, Cordia, Shell, Mol, Egis, T-Mobile, T-Com, Nokia, Alföldi, Schiedel, Bosch, EURAIL, Alstrom, Otthon Centrum, Trilak, Zrinyi Nyomda, Magyar Turizmus Zrt., Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Magyar Szállodaszövetség...stb.

A Látványszínház egy speciális, trükkökre épülő "fekete színház" műfajú táncszínházi produkció. A műsor, struktúráját tekintve több felvonásból áll. A felvonások külön-külön, vagy egymás után is előadhatók, így 5 percestől akár az 1 órás műsorig, francia humorral fűszerezett zenés táncos pantomimmal kiegészülve kerülhetnek színpadra.
Teljes társulatunk 12 főből áll, technikai személyzet nélkül. A produkció hosszától függ, hogy hány fő dolgozik a színpadon.
   


vissza :: Tánccsoportok