Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Humoristák , Stand up Comedy > Somogyi András >

Somogyi András

Humorista, Stand-up Comedy fellépő
Somogyi András Stand up comedy fellépő képei:
Somogyi András stand up comedy Somogyi András Somogyi András
Somogyi András fotó                                                                                      Somogyi András fotó                                             Somogyi András fotó             
Már kisgyerekként hajlamos voltam átvenni több barátom hanghordozását, mimikáját, mozdulatait. Persze ezt édesanyám észrevette és gyakran kérdezgette tőlem otthon: "Ilyenkor kit utánzol?"
18 évesen döntöttem el, hogy megmutatom magam a nagyérdeműnek. Ekkorra ugyanis már számos közéleti személy hangját elsajátítottam. Persze a hanggal együtt jöttek az illető mozdulatai, arcjátékai. Az elsők közt voltak: Hankiss Elemér, Torgyán József, Verebes István, de a repertoár hétről hétre bővült, mikor már szinte megszállottan csak ezzel foglalkoztam szabadidőmben.
2005-ben hallottam, hogy a Dumaszínházban rendeznek tehetségkutató esteket.. Összeállítottam egy 20 perces műsort, amiben 25 embert parodizáltam. Nagy sikerem volt, így aztán további fellépési lehetőségeket biztosítottak nekem, hogy még jobban kiforrjak és még aznap este felkértek, hogy a Viasat 3-on akkoriban futó SZTÁRVÁR c. bábkomédiában legyek Győzike figurájának a hangja.
Ezt követte a Magyar Rádió 2006-os Humorfesztiválja, ahol szintén számos elismerést kaptam.
Ezután szerepet kaptam a Tv2-n a MI KÉRÜNK ELNÉZÉST c. politikai kabaréban, ahol legtöbbször, mint Orbán-Gyurcsány voltam jelen.
2008 őszétől kapcsolódtam be a Showder Klubba és azóta is itt vagyok látható.
Stand up comedy fellépő
További Stand up comedy fellépők:
Szőke AndrásCsúnyán átvágták az RTL Klub sztárjait - kínos percek
  • |
  • Megjelent: 2012.01.03. 11:00|
  • Frissült: 2012.01.03. 11:49

Gonosz viccet eszelt ki Somogyi András Alekosz, VV Éva és VV Zsófi ellen. A népszerű parodista magyar hírességek nevében hívta fel az egykori valóságshow-szereplőket, és munkát ajánlott nekik.

 

Somogyi András a görögöt Farkasházy Tivadar nevében és hangján hívta fel, hogy munkát ajánljon neki. A parodista, az egy ideig szüneteltetett Heti Hetesbe hívta szerepelni Alekoszt, akinek hallhatóan tetszett az ajánlat. Az egykori realitygyőztes kérdésünkre elmondta, elhitte a felkérést, ám akkor sem sértődött meg, amikor kiderült, hogy átrázták.
"Aki képes ilyen szinten becsapni, az az én emberem. Somogyit amúgy is nagyon tehetségesnek tartom, és amikor elmondta, csak heccből keresett meg, nagyon jót nevettem."
Alekosz arra is kitért, hogy egy pillanatra furcsállotta, amiért az RTL Klub műsorához hívták, de a Heti Hetest mindig is szerette, így elgondolkodott a lehetőségen.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Pikánsabb és zavarba ejtőbb ajánlatot kapott Andrástól Baukó Éva. A ValóVilág előző szériájának szereplőjét Verebes István "bőrébe bújva" hívta fel a humorista: lakásába invitálta és szolidan erotikus műsort rendelt meg tőle. A göndör hajú lány egy percig sem habozott, rögtön igent mondott az ajánlatra, és még azt is megígérte, hogy ha igény van rá, keblét is kivillantja a fülledt hangulatú házibuliban.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Két társával ellentétben VV Zsófi nem egészen értette, mit akar tőle a különös telefonáló. Őt "Galambos Lajos" hívta magával egy fellépésre, amelynek a Rágógumi előadója nagyon megörült. A szőke lány akár honorárium nélkül is elvállalta volna a véleménye szerint megtisztelő feladatot, ám végül egy "tízest, zsebbe" csak elfogadott. 

Somogyi András kisfilmjei

Somogyi András kisfilmjei

Somogyi András kisfilmjei

Somogyi András kisfilmjei, Somogyi András kisfilmjei, Somogyi András kisfilmjei, Somogyi András kisfilmjei