Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Színházi produkciók > Nejcserés Támadás >

Nejcserés Támadás

Akik a vígjátékot szeretik, nem fognak csalódni a NEJCSERÉS TÁMADÁS című, két felvonásos fergeteges vígjátékban.
Bencsik Imre ötletéből Straub Dezső átiratában: Gregor Bernadett, Sáfár Anikó, Harsányi Gábor, Cseke Katinka, Némedi-Varga Timea és Gergely Róbert lubickol szerepeikben.
Mit tehet a feleségébe szerelmes, de gyakran kicsapongó férj (Gergely Róbert) ha a szeretett asszonyka (Gregor Bernadett) megunva férje hűtlenkedéseit-bosszút forral?
Bizony, a jó nevű pszichológus-szoknyapecér rémülten tervet szövöget, hogy ezt a számára iszonyatos "bosszút" elkerülje. Kapóra jön neki a régi ütődött osztálytárs (Harsányi Gábor) megjelenése. A két "kanzseni" terve azonban nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy tervezték. Mert ott van a lakásban a "nagy bonyolító", (Cseke Katinka) a takarítónők gyöngye!
Amellett még egy újabb "szeretőjelölt” (Némedi-Varga Timea) és az osztálytárs rendőrnő- kedvese (Sáfár Anikó) is színre lép, hogy mégse legyen olyan túl egyszerű ez az amúgy is feje tetejére állított világ. Mert a végén bizony már nem mindenki tudja, hogy ki kicsoda! Ahogy ez már az életben lenni szokott!
Nejcserés Támadás