Rendezvényzervezés, Hangtechnika, Rendezvények
Capricco Művészügynökség és Műsoriroda Címünk: 2016 Leányfalu, Kerekhegyi utca 17. Telefonszám: +36-26-816-103, +36-30-949-07-87 E-mail: capricco@gmail.com
Kezdőlap > Koncertek > Pandora's Box >
vissza :: Koncertek

Pandora's Box

P.Box együttes Az 1980-ban alapított és munkáját  2008-ban újrakezdő Pandora's Box zenekar.

A több aranylemezt megért dalok hiteles előadását a 80-as évek siker zenekarának alapító tagjai által fémjelzett csapat biztosítja. A Zenekar másfél órás műsorát, a már legendássá  vált szerzemények és a megjelenés előtt álló új nagylemez zenei anyaga teszi ki. A műsorban többek között elhangzik :  A Soha nem elég, Vágtass velem,  Halálkatlan,  A Bolond és természetesen a rock slágerré vált Sáfár Öcsi szerzemény A Zöld a Bíbor és a Fekete.
A Zenekarban a két alapító tagon kívül /Sáfár József és Szabó István/ a műfaj iránt elkötelezett, és a Pandora's Box-i örökséget büszkén vállaló fiatal zenészek játszanak. A mai kor szavára hallgatva, két gitáros kapott szerepet,  Móré Imre és Sasvári Ferenc.
A billentyűs hangszereket Szabó Péter kezeli.
Énekel a szakma nagy kedvence Radovics László  / Kyru /.A zenekar két örökös tagja  Varga Miklós és
Vikidál Gyula, egyeztetés alapján koncertek állandó szereplői.  
A Csapat hitvallása szerint, "csak akkor lehetünk sikeresek, ha műsorunkból az az erő és zenei igényesség sugárzik, amely alapján a Pandora's Box máig jól csengő név".
 
Pandora's Box együttes Pandora's Box együttes
Pandora's Box együttes Pandora's Box együttes
Pandoras box zenekarPandoras Box gitárosPandoras Box vendég Varga Miklóssal


vissza :: Koncertek